Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Huskurer
och naturliga
botemedel


Egenvård

Hitta hjälp till självhjälp. Sök eller titta i listorna efter kurer, metoder och kloka tips.

Skriv ett omdöme om det du har prövat, oavsett om du blev frisk eller inte. Då ser andra vad som fungerar för vilka besvär. Använd knappen Ā»Jag har prövat metodenĀ« som finns under varje egenvårdsmetod. Dela också med dig av din kunskap om självhjälp, naturlig medicin och gamla huskurer. Det är ett enkelt sätt att hjälpa många andra.

Skriv in egenvårdsmetod


Topp fem i varje kategori, klicka på listrubriken för att se alla
Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.