Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


5

i medelbetyg

Egenvård

Kuhne-kuren

Hjälp kroppen att bota sig själv med hjälp av varma och kalla bad.

Botar eller lindrar

Skolios, bältros, torr hud, dålig matsmältning, trötthet, orkeslöshet, stelhet i nacke m m. Se även omdömen längre ner.Beskrivning

Det är bara organen i magtrakten som kan bryta ner sådant som inte hör hemma i kroppen. Fungerar inte nedbrytningen så lagras i stället det dåliga i kroppen. För att vända trenden behöver du få igång matsmältningen och sedan se till att kroppen transporterar dessa »sopor« tillbaka till magtrakten. Där bryts de ner och försvinner till slut ut. Detta botar allt eftersom kroppen bara känner till en enda sjukdom: »sopor« i kroppens olika organ.

1. Ät sådant som gynnar matsmältningen.
2. Ta ett ångbad så att hudens porer öppnas och kan andas.
3. Ta ett avledande kallt bad där du sitter med ända och mage i så kallt vatten du står ut med, armar och ben utanför. Där frotterar du sakta magen, från naveln, åt sidorna och nedåt, tills du är helt nerkyld.

Det gör att kroppens självläkande process kommer igång. »Soporna« vandrar tillbaka till magen vilket mycket väl kan göra ont då det är kroppsfrämmande ämnen. Det är fråga om ett botande, inte ett tillfälligt lindrande som när du stoppar i dig allt starkare mediciner. Enda förbehållet är att kroppen måste ha tillräcklig livskraft för att orka med denna utrensning. Den utrustning du behöver kostar 1 000-2 000 kr. Ångkokare, campingbord, lakan, badbalja och eventuellt en avfuktare, se http://johnnyfg.zoomin.se/.

Mitt resultat

Jag har använt metoden sedan november 2004 och blivit botad från en rad olika symtom, bl a de som nämns i början. Jag har endast varit »assistent« till kroppens egen självläkning. Jag är inte fullständigt frisk i dag. Jag har t ex kvar min tinnitus men även den är i upplösning. Metoden fungerar också för att rensa sådant som landat i huvudet, vilket är alldeles fantastiskt.

Mitt betyg5

13 år sedan