Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


5

i betyg

Egenvård

Lever- och gallblåserensning

Rena lever och gallblåsa från toxiner och gallsten för ökad livskvalitet.

Botar eller lindrar

Hudproblem, psoriasis, magsmärtor, problem med matsmältning, förstoppning, illamående, allergi, dålig andedräkt m m.Beskrivning

Stenar i gallblåsan startar i levern. Levern är det mest avancerade organet i kroppen efter hjärnan. En lever som har nedsatt funktion p g a intrahepatiska stenar påverkar hela kroppen. Kuren innehåller epsomsalt, olivolja, äppeljuice, citroner och grapefrukt.

Förberedelser:
Dagarna innan kuren bör du äta kost med liten mängd fett och protein. Drick också en liter äppeljuice varje dag för att mjuka upp stenarna. Det är också viktigt med en rensning av magen före och efter leverrensningen. Detta p g a att stenar kan fastna i magen och skapa problem. Gör lavemang max 2–3 dagar efter rensningen.

Kuren:
Dag 1, morgon – Drick mycket vatten och ät frukost rik på kolhydrater, t ex gröt eller frukt, blanda inte.
Dag 1, förmiddag – Drick vatten.
Dag 1, 12.00-13.30 – Ät lunch rik på kolhydrater, t ex grönsaker och ris, krydda endast med havsalt. Ät och drick inget efter lunchen. Vatten kan du dricka vid behov under hela rensningen, förutom 20 minuter innan och efter epsomsaltet och inget mellan 21.30 och 02.00.
Dag 1, eftermiddag – Blanda ut 4 msk epsomsalt med 7,5 dl vatten. Ställ saltblandningen i kylen.
Dag 1, 18.00 – Drick 2 dl av saltblandningen.
Dag 1, 20.00 – Drick 2 dl av saltblandningen.
Dag 1, 22.00 – Mixa en pressad citron och en pressad grapefrukt med 1,5 dl kallpressad olivolja innan klockan 22.00 och ställ väckarklockan på 06.00. Drick olivoljeblandningen vid 22.00 och lägg dig att sova omedelbart på rygg med huvudet högre än levern. Om detta är obekvämt så ligg på höger sida med benen uppdragna mot huvudet.
Dag 2, 06.00 – Drick 2 dl av saltblandningen. Om du är trött, somna om. Om du är pigg, gå upp. Rensningen gynnas av att vara i en lodrät position eftersom stenarna lättare kan färdas neråt då.
Dag 2, 08.00 – Drick det sista av saltblandningen.

Kuren är klar och du kan äta frukost från kl 11.00. Börja med en frukt, gärna nypressad fruktjuice, så du inte chockar magen och levern. 1–2 timmar senare kan du äta lunch.

Gallstenarna kommer ut med avföringen. Fortsätt äta lätt mat de närmaste dagarna. Kom ihåg att levern och gallblåsan gått igenom en »operation«, men utan sidoeffekterna. Rensningar bör utföras med 3–4 veckors mellanrum tills alla stenar kommit ut. Annars är det bättre att undvika kuren helt och hållet. Stenfri är du efter två rensningar i följd som inte producerar några stenar, vilket kan ta 6–12 rensningar.

Mer information http://www.halsosidorna.se/Leverrening.htm
Frågor och svar på engelska http://www.ener-chi.com/blog/liver-flush-q-a/
Bild på en sten i levern http://www.ener-chi.com/enerchiwp/wp-content/uploads/2012/10/liver.png

Mitt resultat

Jag har »lidit« av psoriasis i 10 år och det blev värre för varje år. Jag testade mycket, från västerländsk symptominriktad behandling som salvor, ljus- och drogbehandling. Ingenting fungerade under längre tid och min psoriasis kom alltid tillbaka med mer styrka. Testade även mer alternativa metoder, t ex vitlökspiller och aloeverajuice. Det jag inte gjorde var att ändra min livsstil och rensa ut mina renhållningsorgan.

Jag stötte på leverrensning på youtube och köpte Andreas Mortiz bok »The amazing liver and gallbladder flush«, läste den noga och bestämde mig för att testa. Jag anammade även hans tips om diet och att följa våra naturliga cirkadiska rytmer. Efter ha gjort de första rensningarna så kände jag en stor skillnad, både fysiskt och psykiskt. Psoriasisen började också ge vika, den blev tunnare och fjällade mindre. I samband med solning under sommaren så försvann den helt, utan några salvor. Den stannade även borta under en lång tid. Man måste dock rensa ut alla stenar innan man får ett livslångt resultat, vilket kan ta allt från 6–12 rensningar eller mer i vissa fall.

Jag har gjort 10 rensningar nu och fick i dag ut massvis med stenar, i många olika storlekar. Så jag har nog några till att gå igenom. Men min psoriasis har dragit sig tillbaka med 80 %, och det utan solning, krämer eller droger. Jag vet om att den kommer omvändas helt när min lever, njurar, tarmar och lymfsystem får arbeta ohindrat med att ta bort avfall från kroppen. Huden kommer då också återgå till sitt normala tillstånd utan okontrollerad cellväxt.

Även min kroppsvikt har balanserats och det är nu svårt för mig att gå upp i vikt. Levern är kroppens största fettbrännare och med stenarna ur vägen så rasade jag i vikt.

/Uppdatering 20151127

Jag kan nu med stor ödmjukhet säga att jag hade fel på vissa punkter. Min psoriasis har inte försvunnit helt. Jag genomgick 18 rensingar innan jag slutade få ut stenar! Efter det så hade jag bra kontroll på PSOn. Men den har kommit tillbaka, även fast jag har bättre koll på den nu. Har gjort någon rensning sen jag slutade med mitt program och fått ut fler stenar som antagligen bildats efter mitt 1,5 år långa rensningsprogram. När jag skrev mitt inlägg så var jag mitt inne i rensningen och upplevde enorma resultat, därav min reaktion och fasta tro att jag skulle besegra PSOn. Har dock nu insett att PSOn har djupare grunder än stenar i levern enbart. Men eftersom jag fått så mycket bättre koll på PSOn/vikt/humör så har jag insett att det gynnar en fysiskt och psykiskt att städa insidan. Men måste säga att fasta är nog den bästa formen av hälsoförbättring.

Under min resa mot hälsa har jag hittat Gud och inre frid. Prisa Yeshua!
Ber för er alla som lider av besvär, i vilken form som helst.
Min väg hädanefter är herrens väg. Han är sanningen, vägen och livet.
Shalom

Mitt betyg5

11 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

Ingen mer har skrivit något omdöme än


Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

Ingen har kommenterat än


Alla egenvårdsmetoder Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.