Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Metoder
med utförare
och klient


Behandlingar

Titta i listorna eller sök på besvär och få förslag på alternativa behandlingar. Skriv också ett kort omdöme om de behandlingar du har prövat så andra ser vad som fungerar.

Du behöver inte vara botad eller helt frisk, alla erfarenheter är värdefulla − bra och dåliga. Använd knappen Ā»Jag har prövat metodenĀ« som finns under varje behandling. Är den behandling som du prövat inte inlagd än skriver du ett fristående omdöme.
Botad.se samlar här det som kallas alternativ, komplementär och integrativ medicin. Är du insatt i en speciell behandlingsmetod − skriv in den. En kort beskrivning och vad den kan bota, lindra eller förbättra är allt som behövs.

Skriv in behandling Fristående omdöme


Topp fem i varje kategori, klicka på listrubriken för att se alla
Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.