Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Behandling

Chakrabalansering / massage

Med hjälp av händerna, kristaller eller en pendel återställs energibalansen i klientens chakran.

Botar eller lindrar

Terapeuten kan behandla de flesta besvär och åkommor, t ex smärtor, energilöshet, oro och ångest.Beskrivning

Vid chakrabalansering ligger klienten oftast på en brits, fullt påklädd, och terapeuten arbetar med händerna, kristaller eller en pendel för ökad jämvikt och balans i kroppens chakran/energicenter. Vid chakraflödesmassage arbetar terapeuten direkt på klientens hud med en lätt massage. Terapeuten följer energibanor och energicenter för att genomföra en delkropps- eller helkroppsmassage. Genom att balansera och stimulera energin i de olika energicentrena (chakrana), lindras besvären eller försvinner helt. Ordet chakra kommer från sanskrit och betyder (livs-)hjul.

12 år sedan | Ändra/Ta bort | Oseriös | Dela på Facebook/Twitter m m

Ingen har skrivit något omdöme än

För att hitta någon som utför behandlingen i ditt område − sök på »Chakrabalansering / massage« i någon av telefonkatalogtjänsterna.Om du prövar den här metoden, kom tillbaka hit efteråt och berätta om den hjälper eller inte. Har du redan erfarenhet av den, klicka på knappen! Andra vill veta vad du tycker.

Jag har prövat metoden

Ingen har kommenterat än


Alla behandlingar Kommentera

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.