Längst upp på sidan.

botad.se − Alternativ medicin och egenvård som andra blivit friska av


Jag vill berätta att jag blivit hjälpt men behandlingen är inte inskriven?

Svar

Be helst den som behandlat dig att skriva in den. Går inte det och du är väl insatt får du väldigt gärna skriva in behandlingen själv. Beskrivningen kan vara ganska kortfattad men var noga med vad behandlingen botar, lindrar eller förbättrar. Hänvisa gärna till andra webbsidor för mer information. Behöver du ett exempel, titta på www.botad.se/?metod=1.

Har du svårt att beskriva behandlingen kan du lägga in ett fristående omdöme, www.botad.se/?behandling=start. Om någon annan skriver in behandlingen senare kommer jag att föra över ditt resultat till den behandlingen.

Alla frågor och svar

Alternativ

Jag har byggt botad.se för att det behövs en plats som samlar alternativen till traditionell sjukvård. En plats där alla kan dela med sig av kunskap och erfarenheter.

Jag driver botad.se ideellt på min fritid. Den är helt oberoende av annonsörer och andra kommersiella intressen. Om du blir frisk av något här är det du som vinner på det, ingen annan. Vill du stödja det arbetet är jag väldigt tacksam.

Botad.se kan hjälpa fler om du berättar om den, tipsar dina vänner eller länkar hit.

Genvägar

huvudvärk migrän mage stress oro spänningar tarm psoriasis ångest eksem rygg allergi förstoppning leder parasiter massage fysisk lever frekvenser astma matsmältning knä perfect frekvens yrsel pms musklerna matsmältningen händerna depression akupressur andningen ryggen nacken ilska muskler trötthet tennisarmbåge psykisk
Längst ned på sidan.

Alternativa behandlingar och egenvård är ett komplement till den vanliga sjukvården − inte en ersättning. Om du undrar något, titta i Svar innan du kontaktar mig.

/Jens, botad.se

Botad.se på Facebook och Twitter.
Dela/rekommendera botad.se direkt.

Botad.se fungerar än så länge bäst på en vanlig dator med webbläsarna Firefox, Chrome eller Safari.